Categorii

Facebook

Etichete

Turneul de Gimnastică Ritmică Ploiești „Rhythmic Star” 2021

Gimnastică Ritmică Ploiești

Orașul Ploiești

Miruna Ciocîrlan Gimnastică Ritmică

Miruna Ciocîrlan Gimnastică Ritmică/ by Nea Dan- September 2018

În weekend-ul, 20-22.08.2021 orașul Ploiești a fost gazda turneului cu renume în gimnastica ritmică,  „Rhythmic Star” ( mai de mult „Spring Cup”), organizat de CSM Ploiești în colaborare cu Federația Română de Gimnastică Ritmică. La această competiție s-au prezentat 158 de sportive cu vârste cuprinse  între 5 ani și +16 ani, iar numărul de antrenori prezenți fiind de 21  și 15 arbitri.

Turneul de Gimnastică Ritmică

În cadrul competiției „Rhythmic Star” au fost prezente cluburile sportive din Arad( CSM Arad); Bistrița( CS Gloria 2018 Bistrița); Brașov( ACS Carla Ritmic Gim; ACS Aly Gim și CSU Brașov);  București( ACS Dandri; ACS Luisa Dedu Gymnastics; ACS Pro Aktiv; CS Sportul Studențesc; CSS Triumf și CS UNEFS București); Cluj-Napoca( CSM); Constanța( CSS Nr. 1); Cumpăna(CS Victoria) și Ploiești( CSM). Tot la această competiție, a fost prezentă Vicepreședinta Federației Române de Gimnastica Ritmică, Alexandra Piscupescu, având calitate de arbitru principal.

Turneul de Gimnastică Ritmică Ploiești „Rhythmic Star” 2021

Orașul gazdă, a – avut-o pe sportiva Miruna Ciocîrlan, care a obținut medalia de aur la cerc, minge și individual compus, dar pe și Sabina Enache la junioare (15 ani, nivel A) cucerind medalia de aur la cerc, medalia de argint la minge și panglică și medalia de bronz la măciuci și individual compus. Clubul ACS Pro Aktiv din București s-a întors cu un număr destul de considerabil de medalii, dar și cu o experiență care le va da încredere gimnastelor să muncească și să meargă mai departe în acest sport, mai ales că sunt la început de drum.

Domnișoarele Alexandra Piscupescu, Diana Vălean, Diana Cojocaru și Denisa Mailat, pot fi încrezătoare că, sportivele de la CS Sportul Studențesc, vor avea o evoluție pozitivă în continuare. Micile gimnaste, se vor reîntâlni în Ploiești peste două săptămâni, în cadrul Campionatului Național. Competiție ce va avea loc tot în acest oraș. Așadar, pentru multe dintre acestea, „Rhytmic Star”, a fost un început competițional, dar și o bună verificare de dinaintea naționalelor.

Turneul de Gimnastică Ritmică Ploiești „Rhythmic Star” 2021

Turneul de Gimnastică Ritmică Ploiești „Rhythmic Star” 2021

 

302 vizualizari
Share on facebook
Distribuie Articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole recomandate :

Contact Us