Categorii

Facebook

Etichete

16-20.02.2022. Grand Prix Moscova Gimnastică Ritmică

Moscova 2022 Grand Prix gimnastică ritmică

 16-17.02.2022. INTERNATIONL TOURNAMENT GIMNASTICĂ RITMICĂ

Lala Kramarenko- Rusia

Lala Kramarenko @ GP Marbella 2019 – juniori/Fotografii de Ulrich Fassbender și Irene da Rocha.

O săptămână ne mai desparte de prima competiție internațională în ramura sportivă, gimnastica ritmică . Ca în fiecare an, țara gazdă al primei competiții, în care se întâlnesc gimnastele de talie mondială este Rusia.

18-20.02.2022. GRAND PRIX MOSCOVA~INTERNATIONL TOURNAMENT GIMNASTICĂ RITMICĂ

Timp de 4 zile Moscova, va prinde viață, culoare, speranță și ritm, datorită sportivelor care își vor prezenta exercițiile noi. Exerciții ce sunt create pe baza noului cod de punctaj „2022-2024”.  Un adevărat spectacol de culori și de emoții, ce ne va încânta privirile și inimile, mai ales că această competiție dă startul întregilor competiții internaționale, ale acestui an. 

Ansamblu de gimnastică ritmică Rusia 2008

Ansamblu de gimnastică ritmică Rusia 2008/ (China Daily 24.08.2008.

Gimnastică Ritmică 2022

Gimnastică Ritmică 2022 țări participante -Moscova 2022.

Actualizare

România tocmai a cucerit medalia de argint pe echipe, în cadrul „Turneului Internațional de Gimnastică Ritmică” Moscova 2022. Junioara Christina Dragan, pregătită de către domnișoara Alexandra Piscupescu în cadrul CS Sportul Studențesc- București și Amalia Lica, antrenată de doamna Adriana Mitroi în cadrul ACS Dandri București și-au unit „forțele” s-au concentrat pe exerciți și au fost motivate să obțină prima medalie pentru România.

Obiectivul a fost îndeplinit. România se întoarce acasă, cu medalia de pe treapta a II-a. Începutul este promițător, pentru gimnastele participante și pentru România.  Codul de Gimnastică Ritmică s-a schimbat. Exercițiile sunt mai dificile, noul cod cere multă atenție și în același timp artisticul nu trebuie să lipsească nici o secundă.

Felicitări Antrenoarelor !

Felicitări gimnastelor!

Felicitări România!

Christina Dragan și Amalia Lica gimnastica ritmica

Christina Dragan și Amalia Lica. Foto: Irina Deleanu (Președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică)/ Photographer Bernd Thierolf.

768 vizualizari
Share on facebook
Distribuie Articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole recomandate :

Contact Us